Bilde mangler

Biffgryte med scampi

2 porsjoner

200 g biff av ytrefilet storfe
6 stk. scampi
3 stk. tomat
1 stk. løk
1 båt. hvitløk
¼ ts kajennepepper
½ ts salt
1 ts sukker
1 ts tørket basilikum
½ ts chilipulver
¼ pk. tagliatelle




Slik gjør du:

1. Kok opp en panne med vann og slipp tomatene oppi når vannet koker. Ta opp tomatene etter ca. 1/2 minutt og ta av skallet.
2. Varm opp oljen i en jerngryte. Skjær kjøttet i litt store biter og brun lett, ca. 1-1,5 min. Legg kjøttet til side og fres scampien.
3. Legg deretter tomatene over i oljen (samme som du stekte kjøttet i) grovhakk løken og hvitløken og ha i sammen med tomatene.
4. Tilsett kajennepepper, basilikum, salt og sukker. La dette småkoke ca. 30 minutter, smak til med ekstra chilipulver mot slutten, kjøttbitene koke med de siste 5 minuttene.

Serveres med tagliatelle og nybakt, varmt middelhavsbrød.

Brukernavn:

Passord:





Glemt passordet ditt?

 
     
   
Utvikling: Neoweb og IT-forlaget, Design: Melvær & Lien