Bilde mangler

Helgrillet entrecôte

8 porsjoner

2 kg entrecôte
1 1/2 ts salt
1 ts pepper




Slik gjør du:

1. Gni entrecôten inn med salt og pepper. Kjøttet grilles på sterk varme ca 4-5 min på hver side. 2. Etterstekes på middels varme til den har oppnådd ønsket temperatur.
3. Grilltiden er avhengig av hvor godt man ønsker kjøttet stekt. Kjøttet er rosa ved 65°C. Ved 70°C er det grått. Legg gjerne hele entrecôten på en fjel og la gjestene selv skjære seg skiver.

Denne retten krever godt tilbehør og da har vi følgende forslag: Hvitvin- og smørdampede vårgrønnsaker og ovnsbakte potetbåter.

Tips: Når du griller store stykker, kan det være godt å ha en liten grillsnacks å by på først. Dette bør være gjort klart på forhånd slik at det legges på grillen i det gjestene kommer. Grillsnacks kan være svisker med baconskive rundt. Små pølsebiter med bacon rundt. Paprika og ananasbiter på pinner.

Brukernavn:

Passord:





Glemt passordet ditt?

 
     
   
Utvikling: Neoweb og IT-forlaget, Design: Melvær & Lien