Bilde mangler

Karrigryte

4 porsjoner

500 g kjøttdeig /karbonadedeig
1 gulrøtter
1/2 purreløk
1/2 frisk chili
1 ts karri
1 ts malt koriander
1/2 ts salt
1/2 dl ananasjuice
2 dl vann/kraft
1/2 presset sitron
1 ss maisennamel
1 liten boks ananas i biter




Slik gjør du:

1. Brun kjøttdeigen og ha over i en gryte.

2. Rens grønnsakene og skjær gulroten i små terninger, purre og chili i ringer. Fres grønnsakene raskt i panna og ha i gryten.

3. Tilsett krydder. Bland sammen ingrediensene til sausen og hell over. Kok opp og la det småkoke i ca. 5 minutter. Tilsett ananasen og smak til med krydder.

Server karrigryten med kokt ris.

Brukernavn:

Passord:





Glemt passordet ditt?

 
     
   
Utvikling: Neoweb og IT-forlaget, Design: Melvær & Lien