Bilde mangler

Lapskaus

4 porsjoner

ca 600 g storfekjøtt av bog, høyrygg eller bibringe
ca 2 ss smør til steking
6 poteter
ca 3 Gulrøtter
1 kålrot (stor skive)
1 persillerøtter
ca 4 dl vann/buljong
1 ts salt
1/2 ts grovmalt pepper




Slik gjør du:

1. Skjær kjøttet i terninger og brun det i små porsjoner.

2. Ha kjøttet i en gryte og hell over vann/buljong. Tilsett grønnsaker og poteter skåret i terninger og la alt trekke på middels varme til alt er mørt.

3. Rør minst mulig slik at lapskausen ikke blir grøtet, men pass på at den ikke svir seg i bunnen. Smak til med salt og pepper.

Lapskausen kan godt lages uten bruning. Rester av kokt kjøtt kan gjerne brukes.

Brukernavn:

Passord:





Glemt passordet ditt?

 
     
   
Utvikling: Neoweb og IT-forlaget, Design: Melvær & Lien