Bilde mangler

Innbakt biff

2 porsjoner

2 biffer a ca. 150 g (indre-eller ytrefilet)
2 ss smør /margarin
ca. 1/2 ts salt
ca. 1/4 ts pepper
ca. 8 krepsehaler
2 ss smørbar ost med kreps
ca. 4 soltørkede tomater
2 plater butterdeig
1 egg
1 pose sjysaus




Slik gjør du:

1. Krydre biffene og stek de på middels varme i ca. 1 ­ 2 min på hver side.

2. Kjevle ut butterdeigplatene, og legg biffene på. Osten smøres på biffene og krepsehaler og soltørka tomat legges på toppen. Pakk butterdeigen sammen, og trykk langs kantene med en gaffel.

3. Pensle med sammenvispet egg, og stek på 200° C i 15 min.

4. Lag sjysaus som anvist på pakken, Tilsett hakket soltørka tomater.

Server med en grønn salat og eventuelt stekte poteter

Brukernavn:

Passord:





Glemt passordet ditt?

 
     
   
Utvikling: Neoweb og IT-forlaget, Design: Melvær & Lien