Bilde mangler

Bolognese

2 porsjoner

300 g kjøttdeig /karbonadedeig
1/2 løk
1 stilk selleri
1/2 gulrot
3-4 skiver bacon ca.
1/2 ts salt
1/4 ts pepper
1/4 ts muskat
2 ss tomatpuré
2 dll kraft eller buljong
1 boks hermetiske tomater




Slik gjør du:

1. Rens og finhakk grønnsakene. Skjær bacon i tynne strimler eller terninger.
2. Ha kjøttdeigen over i en varm panne og stek den på middels varme.
3. Ha i de finhakkede grønnsakene, bacon og tomatpuré. Hell over de hermetiske tomatene.
4. Tilsett kraften/buljongen og la sausen koke i ca. 20 minutter. Smak til med krydder.

Brukernavn:

Passord:





Glemt passordet ditt?

 
     
   
Utvikling: Neoweb og IT-forlaget, Design: Melvær & Lien