Bilde mangler

Kalvefilet med sherrysaus

4 porsjoner

800 g indrefilet av kalv
4 ss frisk timian
1 ts salt
1 ts pepper
2 ss smør
1 stk. gul squash
1 stk. rød paprika
2 stk. stilkselleri
½ stk. aubergine
200 g sukkererter
2 ss smør til steking




Slik gjør du:

1. Vend kjøttet i finhakket timian, salt og pepper.
2. Brun kalvefileten med smør og olje i en panne. Etterstek i ovn på 175 °C i 8-10 minutter. Når steketermometeret viser 62 °C er kjøttet rosa.
3. La kjøttet hvile i 15 minutter før det skjæres opp.
4. Skjær grønnsakene i staver eller terninger. Smørdamp grønnsakene ca. 3-4 minutter.

Brukernavn:

Passord:





Glemt passordet ditt?

 
     
   
Utvikling: Neoweb og IT-forlaget, Design: Melvær & Lien