Bilde mangler

Chateubriand

4 porsjoner

ca. 800 g indrefilet av storfe (4 biffer skjæres av midtstykket!)
1 ts salt
1 ts pepper
2 ss smør til steking




Slik gjør du:

1. Dryss over salt og pepper rett før steking. Bruk lite smør, og la det bli nøttebrunt før biffene legges i.
2. Stek biffene på sterk varme. Legg aldri for mye kjøtt i panna, da avkjøles den, kjøttsaften renner ut og biffene blir "kokt".
3. Steketiden på biffen er avhengig av biffens tykkelse, og hvor rå du vil ha den. Medium stekt biff stekes først 1 minutt på hver side over sterk varme, så etterstekes den i 2 minutter på hver side, over svak varme.

Server Chateaubriand med en frisk grønn salat, rødvinsaus og hjemmelaget potetchips.

Brukernavn:

Passord:





Glemt passordet ditt?

 
     
   
Utvikling: Neoweb og IT-forlaget, Design: Melvær & Lien